dilluns, 19 de novembre del 2007

FESTA DELS AVIS 2007

FESTA DELS AVIS 2007
Homenatge a la vellesa
DIUMENGE 25 DE NOVEMBRE
10:30- Inauguració de l'exposició: Tapets de malla de Maria Padrós.
Al Local del Jovent.
Amb paradeta informativa de la Junta local contra el càncer.
11:30- Missa cantada pels Cantaires de Riuprimer.
14:00- Dinar de germanor. A la Casa de Cultura.
Inscripcions a l'ajuntament fins el 22 de novembre.
Preu: 10€. Gratuït a partir de 75 anys.
Menú: Fideuà, vedella del Ripollès i pastís de llimona.

1 comentari:

Txevi Rovira i Montells ha dit...

HOMENATGE A LA VELLESA 2007

El diumenge 25 de novembre es va celebrar a Santa Eulàlia de Riuprimer, el tradicional homenatge a la vellesa. La jornada va començar a dos quarts d'onze del matí amb l'inauguració de l'exposició: "Tapets de malla de Maria Padrós". L'artesana, de la Vall del Ges, mostrava com elabora els tapets in situ, mentre la gent gaudia de la visita, que va tenir una molt bona acceptació. Fins i tot hi va haver gent que va adquirir algunes de les seves obres.
En el mateix espai, la nova Junta local contra el càncer repartia informació i recaptava diners per a la campanya "Estimo la mama", alhora que buscava col•laboradors per a la jornada de paradetes solidàries que va portar a terme el 15 de desembre al Casal d'Avis el Puig amb un èxit aclaparador.

A dos quarts de dotze hi havia una missa especial per a l'ocasió, ja que els que van voler anar-hi, van poder gaudir dels Cantaires de Riuprimer. Al finalitzar aquesta, la Junta del Casal havia preparat un petit refrigeri per als membres del Casal abans d'anar a dinar.
El dinar de germanor es celebrà a la Casa de Cultura a partir de les 2 del migdia, l'organitzava l'ajuntament, i era gratuït pels majors de 75 anys. La resta de la gent s'hi podia apuntar lliurement abonant 10 euros. Després de degustar la fideuà i la vedella del ripollès, es van sortejar diverses paneres i es va fer obsequi d'un ram de flors a l'àvia de més edat, Margarida Tort. Un cop ja s'havia servit el pastís i el cava, al finalitzar el dinar, una representació de l'ajuntament va anar a visitar l'avi de més edat, Jaume Magem i li va fer obsequi d'una samarreta del Barça ( l'equip del seu cor ) amb el seu nom estampat i el número 99, l'edat que té aquest afortunat veí.

Xavier Rovira i Montells.
Regidor de Serveis Socials i Salut.
Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer.